Да се потопим в гонг медитацията и звуколечението с Ани (АнНамЕлия)

Гонг медитация и звуколечение с Ани (АнНамЕлия) ще се проведе на 08 октомври (неделя) от 17.00 ч до 19.00 в Йога център „Свами Дев Мурти“, София, ул. „Победа“ 1

Заповядайте да се потопим във вибрациите на звуците от гонговете и купите и да събудим изначалната жизнена енергия в нас.

Денят е изключително подходящ за навлизане навътре и лечение чрез звуци и дишане.

Всяка Гонг медитация е уникална и неповторима. Високите енергии на Земята, Слънцето и Луната ни помагат да усетим все по-интензивно вибрациите и да реализираме различни дълбоки преживявания.

По време на Гонг Медитацията,  ще пречистим и лекуваме тялото си, ще освободим остатъчни емоционални блокажи, ще изчистим стари ментални модели и ще се свържем с душата си, за да получим интуитивно познание и мъдрост.

Как работи звукотерапията:

Всичко във Вселената е вибрация. Всеки един предмет около нас вибрира с определена честота на трептене. Нашите тела, органи и клетки също имат своя собствена честота на трептене.

Гонг сесията въздейства чрез вибрацията на звука върху тялото ни. Изчиства енергийно и лекува тялото ни.

Звукът не само се чува с ушите, но и се усеща във всяка клетка на тялото ни.

Комбинирайки звука на гонга със свещеното намерение, използвайки и други инструменти и глас, фокусирани върху определена честота на вибрацията се подпомага изцелението на тялото.

Мозъчните вълни се синхронизират и се достига едно дълбоко състояние на релаксация, като се възстановява нормалната вибрационна честота, която е била в дисхармония.

Сесиите с гонг и тибетски купи имат за цел енергийно пречистване и хармонизация, освобождаване от стреса и напрежението, дълбока релаксация и медитация.

Ако искате да се отпуснете и премахнете стреса и напрежението, ако искате да изчистите ума си от натрапчивите мисли и да се освободите от негативните емоции или просто да се хармонизирате енергийно и да медитирате на лечебните звуци на тези древни инструменти, тогава тези сесии са за вас!

Ефектът на гонг банята продължава и след приключване на сесията.

Може да си донесете вода, която да се зареди с вибрациите на свещените инструменти.

Водещ –  Ани (АнНамЕлия)

Анелия БОРИСОВА-АнНамЕлия, създател на Йога студио „Ом Шанти“ – Варна.

Ани практикува духовни практики повече от 19 години. По професия – мениджър маркетинг и реклама,  магистър психолог, завършила следдипломна квалификация  „Мениджмънт в рекреацията и спа”, завършила НСА – специалност Йога инструктор, Йога за деца RKY. Преминати многобройни обучения по:

– Психобиологично декодиране на болестите;
–  Холистична енергийна психология;
– Звукотерапия, терапия с гонг, тибетски и кристални купи;
– Кристалотерапия, радиестезия и Фън Шуй, Бахова терапия и още много др.

Преподава йога, рейки, медитация, енергийни практики, йога за деца, йога за мама и бебе, йога за бременни, води обучения за йога инструктори, звукотерапия и рейки.

Размяна на енергия (цена) – 38 лв.

Може да се запишете и платите предварително:

  1. В клуба
  2. Или да попълните формата:
    https://forms.gle/r85NuFJqtcvh6a4J8

и заплатите по банков път:

Информация за платежно нареждане:
Банка: Пощенска банка
Титуляр на сметката: Клуб СДМ
IBAN BG48 BPBI 7940 1065 6484 01
BIC BPBIBGSF
Основание: Участие в практика

Местата са ограничени. При отказ от участие 5 или повече дни преди събитието, парите ще ви бъдат върнати. При изчерпване на местата ще бъдете информирани и ще ви върнем парите.